Activiteiten in de omgeving.

Op ons park kunnen jong en oud zich prima vermaken: binnen of buiten op eigen terras of het centrale speelveld. Maar wilt u ook een dagje er op uit? Dan zijn er mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving. U kunt uw eigen fietsen meenemen en stallen in de berging bij uw bungalow. Of huurt u liever een fiets bij het fietsverhuurbedrijf in de omgeving? Er is een fietsverhuurbedrijf op loopafstand. Natuurlijk kunt u ook met de auto er op uit. Binnen 30 minuten zijn er leuke attracties om te beleven. Welk vervoer u ook kiest, we geven u graag suggesties voor leuke activiteiten.   

Fietsvakantie Veluwe

Elke bungalow heeft plek om uw fietsen te stallen, maar u kunt ook ter plekke een fiets huren. Dus voor uw fietsvakantie op de Veluwe is De Hoefstal ideaal. Er zijn prachtige fietsroutes in de omgeving, bijvoorbeeld de kunstzinnige fietsroute (33 km) of de fietsroute langs het water en door het bos (24 km). 

Fietsverhuur is mogelijk in Hulshorst bij Fiets verhuur de Veluwe
O.a. stadsfietsen, mountainbikes, tandems, maar ook bakfietsen (handig met kinderen). Of huur een fiets in Nunspeet bij Hoegenfietsverhuur. Ze hebben mountainbikes, een electrische duofiets, of electrische mountainbikes.

Onze tips voor activiteiten in de buurt
(<30 minuten met de auto)

Z

Sauna & Beautycentrum de Zwaluwehoeve (4 km)

Z

Subtropisch Zwembad Nunspeet (7 km)

Z

Harderwijk (8 km) met o.a. het Dolfinarium

Z

Elburg (14 km), hanzestad (voor rondvaarten op een authentieke botter)

Z

Walibi Holland in Biddinghuizen (19 km)

Z

Dierenpark Apenheul in Apeldoorn (30 km)

Z

Kaarsenmakerij Emst (24 km)

Wandelvakantie Veluwe

Ook voor een wandelvakantie kunt u goed bij ons terecht. Ons park is  goed te bereiken met het openbaar vervoer, en ligt op loopafstand van de winkels in Hulshorst. Er is een mooie wandelroute langs het Veluwemeer (<9 km) of wandelroute naar het Hulshorsterzand.

Huisje vlakbij het Veluwemeer
Bungalowpark de Hoefstal ligt 5 kilometer vanaf het Veluwemeer, 7 kilometer van Harderwijk en 4 kilometer van Nunspeet. Het pittoreske dorpje Hulshorst ligt op loopafstand. Dus je hebt zelfs geen auto nodig om de omgeving te verkennen.

Bezoek een historische Hanzestad
Hulshorst ligt ook gunstig ten opzichte van een aantal mooie Hanzesteden, zoals Harderwijk, Elburg en Kampen.

Shoppen in oude straatjes, cultuur snuiven tussen de monumentale panden en een lekker hapje eten op een van de vele gezellige pleinen, de Hanzesteden hebben haar eigen charme.
Lees verder op:  
https://geldersestreken.nl/verhaal/ontdek-de-eeuwenoude-hanzesteden/